Èxit de la tercera jornada de patis!

Mares, pares, mestres i alumnes es van trobar dissabte al matí per celebrar la tercera jornada de Patis, organitzada per la Comissió de Patis amb la qual l’AMPA hi col·labora i treballa estretament.

Els presents van omplir el dia d’IMPLICACIÓ,  IL.LUSIÓ i FEINA, que encoratja a continuar treballant per seguir millorant els espais de la nostra escola. Encara ens queda molt camí.

Tanmateix, gràcies als nombrosos assistents a la jornada i sobretot a la seva bona voluntat i predisposició, el dissabte es va poder avançar molta feina: es va omplir el pati de primària de vegetació; es va arranjar i millorar el jardí vertical del pati tranquil; es van plantar arbres a totes les torretes existents amb l’assessorament i l’ajuda de diferents professionals; es va posar el reg que ens ajudarà a mantenir els espais verds i vius; es va arreglar l’entrada principal de l’escola posant-hi arbres i altra vegetació; es va substituir el substrat existent per un altre de més qualitat i més adient i finalment es va muntar la pèrgola a un dels patis d’infantils, feina de gran envergadura que es finalitzarà durant les properes hores.

Desde d’aquí volem fer un agraïment a tota la COMUNITAT EDUCATIVA DE L’ESCOLA: famílies (grans i petits), alumnes,  mestres, equip directiu…  per la vostra col·laboració i ajuda en aquesta jornada de treball. I gràcies sobretot per aconseguir un clima de col·laboració, il·lusió, ganes i cooperació. Entre tots fem escola!