TIPS AMPA: ELS DEURES

Us presentem una nova iniciativa de l’Associació. Un recull d’informacions i consells pràctics sobre diferents temàtiques de l’àmbit de la criança i l’educació que segur seran d’interès per totes les famílies de l’escola, independentment de l’edat de l’infant.

Una publicació que farem a la web i al Facebook cada mes i que podrem anar ajustant a les vostres inquietuds si ens feu arribar els vostres suggeriments de temes a tractar

Esperem que ho trobeu útil i que us agradi!!

Chromebooks a primària

Ja fa gairebé 15 anys que es va iniciar el projecte de reutilització de llibres i, des d’uns 5 que aquest projecte s’ha incrementat amb recursos didàctics i informàtics. Cada curs, juntament amb l’escola, escollim els recursos que són necessaris i  juntament amb les pissarres digitals, les tauletes, el programari d’altres anys, aquest curs han arribat els chromebooks; uns petits ordinadors que els nostres alumnes de primària utilitzen a les aules.  Ha costat que arribessin, però per fi els han pogut estrenar i n’estem molt contents!

Continuem amb el Projecte Patis!!

Per tal de garantir els espais dels grups bombolla a infantil, hem substituït les torretes grans i negres que feien de separació, per unes boniques jardineres de fusta amb gelosies i hi hem plantat unes enfiladisses que aquesta primavera lluiran molt verdes. 

També us volem mostrar més imatges de l´aula exterior que ja gaudeixen els nostres alumnes i de les noves plantes que hem anat replantant. 

Gràcies a la col·laboració de l’escola, a la comissió de patis i a tots els socis i voluntaris, podem anar fent realitat aquest projecte que tantes coses boniques ens regala. 

També agrair a l’Ajuntament de Falset que ens ajuda a tirar endavant amb la subvenció que ens atorga  cada curs. 

Grossa de Cap d’Any 2020

Bones notícies!!

Us informem que el número 51.728 de les nostres participacions de la Grossa de Cap d’Any ha estat premiat amb 1 euro per euro jugat. Podeu anar a cobrar pel despatx de l’AMPA en horari d’atenció al públic, els dimarts de 5 a 7 de la tarda.

RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L’AMPA

La junta de l’AMPA va escollir divendres passat els nous càrrecs de l’entitat.

President: Jordi Vaqué

Secretaria: Núria Vaqué

Tresorera: Tere Muntané

Tambe volem donar les gràcies a tots els membres sortints per les valuoses aportacions. Però, sobretot, agrair la vostra bona voluntat, ganes i predisposició al capdevant de l’AMPA.

Moltes gràcies per la feina ben feta!!!