ACOLLIDA

Acollida del matí i migdia

El servei d’acollida del migdia comprèn la franja de de 12 a 13h i va dirigit als alumnes d’educació infantil .

Igual que el curs passat,  per atendre la demanda d’algunes famílies, també es farà l’acollida del matí per a alumnes de tots els cursos de 8 a 9h. On podran passar una estona tranquils  estudiant, llegint o jugant a algun joc de taula.

El preu de cada servei d’acollida és de 25 € mensuals per als fixos i, 3 € diaris per als nens que habitualment no fan ús d’aquest servei.

El cobrament del servei de guarda dels alumnes fixes es fa mitjançant un rebut bancari (heu d’omplir la fitxa corresponent amb les vostres dades).

Els alumnes que fan ús esporàdic del servei han d’adquirir uns talonaris de tiquets al despatx de l’AMPA  (dimarts de 17.30 a 19.30 h). Aquests talonaris contenen 5 tiquets i tenen un preu de 15€ (3€ cada servei de guarda).

Per a qualsevol dubte i/o consulta en relació a l’acollida del migdia, us podeu adreçar a la monitora o a l’AMPA (ampavilanovafalset@gmail.com)

 

 

ATENCIÓTeniu tota la informació detallada en el reglament  d’acollida i guarda pel curs 2019-2020 en el següent enllaç  Reglament Guarda 19-20

Ja us podreu descarregar les butlletes d’inscripció en l’enllaç que trobareu a continuació: