ACOLLIDA

Acollida del matí i migdia

Acollida del matí per a alumnes de tots els cursos de 8 a 9:00h, de dilluns a divendres. En aquest espai podran passar una estona tranquils, estudiant, llegint o jugant a algun joc de taula.

El preu de cada servei d’acollida és de 25 € mensuals per als fixos i, 3 € diaris per als nens que habitualment no fan ús d’aquest servei.

El cobrament del servei de guarda dels alumnes fixes es fa mitjançant un rebut bancari (heu d’omplir la fitxa corresponent amb les vostres dades).

Els alumnes que fan ús esporàdic del servei han d’adquirir uns talonaris de tiquets al despatx de l’AMPA (dimarts de 17.00 a 19.00 h). Aquests talonaris contenen 5 tiquets i tenen un preu de 15€ (3€ cada servei de guarda).Per a qualsevol dubte i/o consulta en relació a l’acollida, us podeu adreçar a la monitora o a l’AMPA (ampavilanovafalset@gmail.com)
ATENCIÓ! Teniu tota la informació detallada en l’organització i funcionament del servei d’acollida pel curs 2023-2024 en el següent enllaç: Organització i funcionament del servei d’acollida 2023-24

Ja us podeu descarregar les butlletes d’inscripció en l’enllaç que trobareu a continuació: