ETS NOU?

Benvingut a l’Escola!

Hola, acabes d’arribar l’escola Antoni Vilanova de Falset i no saps massa bé que ofereix l’AMPA?

Aquest és el teu espai!

Les mares i pares de la junta de l’AMPA volem saludar-vos a la represa del nou curs i, molt especialment, donar la benvinguda a les noves famílies de l’escola. Esperem de tot cor que us sentiu acollits i participeu en allò que sigui del vostre interès (no cal ser de la junta per participar i col·laborar activament), tots som part de l’AMPA i tots podem aportar!

Perquè pugueu integrar-vos millor a la nostra comunitat educativa, doncs, us volem explicar quatre coses que heu de saber per emprendre aquest nou curs.

Primer de tot comentar-vos que a la web de l’AMPA hi trobareu la informació bàsica del nostre funcionament. A més, els nostres canals d’informació i comunicació són:

 • INFO AMPA: al grup de Telegram de l’escola anireu rebent informació del vostre interès.
 • WEB: http://www.ampaantonivilanova.cat/
 • Facebook: AMPA Vilanova Falset
 • Correu electrònic: ampavilanovafalset@gmail.com
 • Atenció al públic: els dimarts, de 17:00 a 19:00, la nostra secretària us atendrà personalment al despatx de l’AMPA, que es troba situat al costat de la consergeria.
 • Taulell d’anuncis: al vestíbul de l’escola.

L’AMPA gestiona els diners que aporten les famílies: quotes de soci, activitats extraescolars, etc., i els inverteix per millorar la qualitat de l’educació dels nostres fills tot adquirint materials didàctico-pedagògics que requereix l’escola o prestant serveis del tipus:

 • Servei d’acollida del matí, des de les 8 h. fins l’hora d’entrada de cada alumne, obert a tots els infants del centre (si hi ha un mínim de demanda).
 • Activitats extraescolars: es desenvolupen entre octubre i maig. Us podreu inscriure amb una sol·licitud que us lliurarem al setembre i haureu de retornar complimentada a la bústia de l’AMPA. A l’apartat d’extraescolars trobareu el reglament corresponent, així com els formularis d’alta i baixa de les activitats.
 • Programa de reutilització de llibre de text: gràcies al qual les famílies abonem una part del valor dels llibres i recursos didàctica que utilitzen els nostres fills a petició dels seus tutors, i ens comprometem a retornar-los en bon estat a final de curs perquè puguin reutilitzar-los altres alumnes el curs següent, amb les mateixes condicions. Així mateix l’AMPA adquireix llibres nous per renovar els de reutilització quan ho requereix el seu desgast o ho sol·licita l’equip docent.
 • Col·laborem amb el projecte patis, tot aportant materials pels patis i serveis.
 • Organitzem la xocolatada de Sant Jordi, donem les orles als alumnes de sisè, convidem a l’esmorzar de fi de curs, contribuïm a què els Reis d’Orient continuïn passant per l’escola, fem participacions de la Grossa per recaptar fons, venem samarretes de l’escola…
 • Col·laborem amb l’empresa que gestiona el casal d’ estiu.
 • Organitzem xerrades i tallers per a pares, mares i nens.
 • Col·laborem amb altres associacions i entitats del poble.

Per finalitzar, només dir-vos que el servei de menjador el gestiona l’empresa AUSOLAN, que us lliurarà la fulla d’inscripció i respondrà personalment els dubtes que tingueu en relació a aquest servei el mateix dia de lliurament de les factures dels llibres a l’escola.

Rebeu de nou una calorosa benvinguda al curs 2023-24!

La Junta

Deixa un comentari