Lliurament de llibres curs 2020-2021

RECOLLIDA DE FACTURES I LLIBRES: Dimarts dia 8, dimecres dia 9 i dijous dia 10 de setembre. Horari de 18.30 h a 20.00 h.

RECORDAÉs imprescindible portar la factura i el justificant de pagament per poder recollir els llibres. També s’ha de tenir emplenada i signada la fitxa de soci/sòcia de l’AMPA.

Cal seguir totes les mesures de seguretat establertes i, a més, us demanem que seguiu aquestes directrius:

– A l’escola només hi pot accedir una persona per família. Dessota trobareu el plànol dels accessos a l’escola que corresponen a cada curs.

– Porteu el vostre propi bolígraf.

– A la taula del curs del fill més petit us lliuraran les factures de tots els vostres fills.

– Per lliurar el justificant de pagament i recollir els llibres heu de dirigir-vos a les taules que us corresponguin per  cada un dels vostre fills.  (Per a recollir els llibres és imprescindible portar la factura i el justificant de pagament)

– Només es pot accedir a l’interior del centre per gestions al despatx de l’AMPA, previ avís a un membre de l’AMPA.

Si ho desitgeu, fins el dia 5 de setembre, podeu sol·licitar rebre les vostres factures per correu electrònic, prèvia sol·licitud a ampavilanovafalset@gmail.com. 

És important indicar el nom i curs dels vostres fills. En aquest cas, els formularis d’inscripcions, menjador, fitxa soci, etc. els podeu descarregar des de la web.

Plànol dels accessos que corresponen a cada curs:

 

 

 

 

 

 

Continua llegint «Lliurament de llibres curs 2020-2021»

Entrega de llibres i factures

El propers dies 5, 6 i 7  de setembre es farà l’entrega de les factures, llibres i material. L’horari serà de 18:30 a 20h i es farà a la sala de psicomotricitat de l’escola.

Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que es farà el servei d’acollida del matí (de 8 a 9h) per atendre les vostres demandes i necessitats com a famílies. (Clica aquí per obtenir més informació sobre el servei d’acollida).

Durant aquests dies, doncs, també podeu fer entrega de les butlletes d’inscripció per l’hora d’acollida del matí (de 8 a 9h) o del migdia (de 12h a 13h).

Com cada any, us entregarem dues FACTURES:

  1. La factura de l’AMPA que inclou:  la quota de la reutilització, l’agenda (pels cursos que la necessiten), recursos didàctics, recursos informàtics, l’assegurança d’accidents i la quota de l’AMPA. L’import s’ha d’ingressar al número de compte de l’AMPA indicat en la mateixa factura (recordeu de posar número de la factura i nom de l´alumne).
  2. La factura de l’escola  que inclou el material escolar i altres conceptes que s’hi detallen. El total s’ha d’ingressar al número de compte de l’ESCOLA indicat en la mateixa factura (recordeu de posar nom de l´alumne i el curs).

Recordeu que cal portar els justificants dels pagaments + la factura perquè us puguem fer entrega del material!