ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Consulta l’oferta definitiva de les activitats extraescolars 19-20!

*Actualitzat 27/09/2019

Abans que res donar-vos les gràcies, un any més, per la vostra confiança que ens permet tirar endavant les activitats i ens encoratja a seguir treballant.

Les activitats començaran el proper d’octubre,  segons els horaris i agrupaments reflectits a la graella que podeu consultar a continuació.

Hi pot haver  petits canvis i ajusto en funció de les inscripcions.

Recordar-vos que en aquest mateix espai de la web es podeu descarregar els formularis d’alta per apuntar-vos a les activitats.  Enguany, també caldrà omplir un formulari en cas que vulgueu donar-vos de baixa. Caldrà depositar aquests formularis a la bústia de l’AMPA.

Aviat informarem de la data de la reunió informativa sobre les activitats extraescolars per aquest proper curs, on els responsables de cada activitat us donaran informació mes precisa sobre les activitats que desenvoluparan.

Descarrega DETALL ACTIVITATS 19-20.pdf

Descarrega GRAELLA HORARIS 19-20.pdf

Podeu trobar els formularis d’inscripcions en el següent enllaç:

Enllaç Formularis d’inscripció

Per últim, reiterar el nostre agraïment a les famílies i fer extensiu aquest agraïment a l’Ajuntament de Falset i a l’escola Antoni Vilanova per les facilitats que ens donen, any rere any,  cedint-nos les seves instal·lacions per portar les extraescolars a bon terme.

Si teniu qualsevol dubte sobre les activitats extraescolars podeu escriure a extraescolarsfalset@gmail.com.