ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Consulta l’oferta definitiva de les activitats extraescolars 18-19!

Abans que res donar-vos les gràcies, un any més, per la vostra confiança que ens permet tirar endavant les activitats i ens encoratja a seguir treballant.

Les activitats començaran el proper dilluns 2 d’octubre,  segons els horaris i agrupaments reflectits a la graella que podeu consultar a continuació.

Veureu que hi ha uns petits canvis com a conseqüència de les inscripcions que ens ha obligat a fer reagrupaments per poder tirar endavant les activitats i per la bona marxa de les mateixes.

Recordar-vos que en aquest mateix espai de la web es podeu descarregar els formularis d’alta per apuntar-vos a les activitats.  Enguany, també caldrà omplir un formulari en cas que vulgueu donar-vos de baixa. Caldrà depositar aquests formularis a la bústia de l’AMPA.

Per últim, reiterar el nostre agraïment a les famílies i fer extensiu aquest agraïment a l’Ajuntament de Falset i a l’escola Antoni Vilanova per les facilitats que ens donen, any rere any,  cedint-nos les seves instal·lacions per portar les extraescolars a bon terme.

Si teniu qualsevol dubte sobre les activitats extraescolars podeu escriure a extraescolarsfalset@gmail.com.