Flashmob, sopar i renovació de la Junta

Celebrat el sopar de final de curs, la revetlla de Sant Joan, el festival de l’escola, el comiat de les extraescolars…. tant sols ens queda desitjar-vos un bon estiu i unes bones i merescudes vacances (per aquells que en feu…).

Aquests dies la Junta anem tancant el curs i ja ens comencem a posar en marxa pel proper any, curs en què una bona part de la Junta es renovarà. Així el proper 31 d’agost deixaran els seus càrrecs Sergi Arbonès, Oscar Perí, Neus Gardell, Vanessa Frazzetta, Elisabet Garcia, Kiko Solórzano i Georgina Anguera.  Agrair-los a tots ells la tasca realitzada durant aquests tres cursos.

La Junta actual

Agafaran el relleu d’aquests membres: Lana Byelyayeva, Carme Roigé, Carme Borràs, Xesca Corzo, Glòria Cuadrench, Marta Castellnou, Verònica Garcia, Josep Maria Pons i Jordi Vaqué. US DESITGEM MOLT BONA FEINA!

Per últim, agrair la col·laboració dels següents establiments gràcies als quals es van poder realitzar gairebé seixanta sortejors:  Kabbalah cafe Falset, Ferreteria Martí, Biblioteca Falset, Oficina de Turisme de Reus, Diadegranja, Beniemocions, Set de Pàdel, Ajuntament de Falset, Pastisseria Lopez, Omm Center, Camping Siurana, El Llapis, Granja Escola Corral de Neri, Centre AGMA, Sasa Temple de Bellesa i Benestar, Brichs Restaurant, Estètica Tere, Celler Joan Simó DOQ Priorat, MónNatura Delta de l’Ebre, Vins I Olis Del Priorat, Mikilandia, Matias Fernandez Chef Quinoa, Jungle Trek, Silvia Massatges, KARTING SALOU, Vies Altes, Priorat Enologia, Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), Camping Prades Park, Guisona Falset, Museu de la Vida Rural, Aqualeon Water Park, Radikal Paintball, Gelateria de Falset, Salting Reus, El Rebost BIO, Les coves de Benifallet, Hotel Restaurant Lotus Priorat, Terra Dominicata, Cafes novell.

Finalment, us deixem unes imatges del sopar final de curs i el Flashmob que van realitzar  alumnes de sisè, mestres, la junta de l’AMPA i les alumnes de l’extraescolar de Zumba Adults.

Mural finalitzat!

Ahir a la tarda diferents membres de la comunitat educativa es van trobar al pati de l’escola per finalitzar el mural iniciat setmanes enrere. Així, sota les recomanacions de l’artista local Jordi Vaqué, petits i grans van poder gaudir d’una tarda plena de colors, pinzells, creativitat i sobretot molta il·lusió en anar comprovant el fantàstic resultat de la feina feta.

Els propers dies l’artista farà els últims retocs per deixar-lo impecable i que pugui ser un element de joc més als patis. Segur que els nens i nenes amb la seva imaginació en trauran profit!

Cal destacar que  van ser els propis alumnes, a través de l’assemblea verda, els que van decidir democràticament que la temàtica del mural seria un paisatge prioratí amb elements genuïns de la nostra comarca;  el resultat ha estat immillorable.

L’acció, emmarcada dins del projecte “L’Escola, un espai per aprendre”, és l’última activitat que la comissió de patis realitzarà aquest curs per millorar els espais de l’escola.

Enhorabona petits artistes!

Nous membres de la Junta

Aquest passat dimarts al vespre, ens vem trobar la junta de l’AMPA i ens van acompanyar els nous membres. Una vegada més, BENVINGUTS!!!

Voluntaris o escollits, s’incorporan a la gestió de l’associació a partir de l’1 de setembre, però alguns d’ells ja s’han ofert per ajudar en algunes de les tasques que tenim més urgents. Us els presentem:

Carme Roigé, Xesca Corzo, Lana, Glòria Cuadrench, Marta Castellnou, Verònica Garcia, Jordi Vaqué i Josep M Pons

Ànims i bona feina!!!!

Cloenda d’extraescolars

  • Doncs sí, el curs escolar va finalitzant-se i amb ell, les extraescolars. Així aquestes dues setmanes s’han dut a terme les cloendes de totes les activitats que l’AMPA ofereix actualment.

Agrair-vos, famílies, la vostra confiança un curs més apuntant als vostres fills i filles a les activitats que l’AMPA programa amb molt esforç, il·lusió i dedicació.

Agrair també a la pròpia  comissió d’extraescolars, que duu a terme la gestió diària de les mateixes amb molta empenta i hores de dedicació resolent els petits entrebancs que poden anar sorgint al llarg del curs.

I als monitors i monitores, moltes gràcies per acostar la dansa, el teatre, la robòtica, la mecanografia, la ceràmica, les danses urbanes, els esports, la zumba i el patinatge als nostres fills i filles!

Us deixem un petit recull de fotos i vídeos.

 

Eleccions nous integrants Junta AMPA

Moltes gràcies per la participació, ha estat de record!!!

Ens hem posat en contacte amb les persones que han tingut més vots per fer-los-hi saber i estem esperant que es decideixin. Tan bon punt tinguem els noms clars, us els farem saber!

Mentrestant, si algú de vosaltres té interès per saber com han quedat les votacions, només cal que vingui al despatx de l’AMPA i li ensenyarem els resultats.

De nou moltíssimes gràcies i es que l’AMPA som totes!!

Sopar final de curs 18-19

Amb l’arribada del mes de juny arriba el sopar Final de curs 18-19!
Amb més sorpreses, més música, més bon ambient, més de tot! Us hi apunteu ?

Que no us ho expliquin!

Dinar de primavera

Dissabte passat, dia 18 de maig, més d’un centenar de persones de la comunitat educativa van participar del dinar de primavera organitzat per l’AMPA.

La jornada, de caire festiu, es va dur a terme per celebrar les millores realitzades de manera cooperativa als patis de l’escola  i per tal que l’escola pugués donar a conéixer la Visió de Centre, elaborada recentment pel Claustre i emmarcada dins de l’escola Nova 21. Aquest document es podrà consultar a la web de l’escola en breu.

La presidenta de l’AMPA va anunciar que properament es durà a terme una altra jornada de treball pels patis  per tal de subtituir el mural de Miró que es troba molt desgastat i per construir uns bancs pels patis.

Un cop a peu de carrer i mentre la fideuà es posava en marxa, els assistents van poder gaudir d’un vermut en un ambient familiar i distès. Els jocs gegants posteriors al dinar van congregar tots els nens i les nenes assistents al voltant de la plaça on els clàssics jocs de taula en format gran van omplir una tarda de joc en família.

La tarda va culminar amb la notícia que 5 persones es van oferir voluntàries per formar part de la Junta de l’AMPA, notícia molt celebrada i benvinguda per la Junta actual.