Conferència: pares i mares imperfectes

Tots els progenitors ho volem fer bé… no, molt bé! Però la realitat, punyetera,
s’imposa i provoca un xoc de trens entre les expectatives i el nostre dia a dia. La conseqüència? Crisis, tsunamis, daltabaixos familiars… L’enfonsament del Titànic és queda petit al costat de la nostra sensació de fracàs educatiu. Per això és urgent que ens relaxem i reivindiquem la imperfecció i el sentit de l’humor. En aquesta xerrada, a través de l’humor i amb la participació dels pares i mares assistents, l’Anna Manso ens explica la seva experiència personal, i ens convida a viure la vida amb els nostres menors d’edat a càrrec (MEC) a través de les ulleres de la imperfecció.

LA CONFERÈNCIA

1. De voler ser la millor a convertir-se en la pitjor mare del món
2. Tot allò que et passa quan tens fills i que ningú t’ha explicat
3. Surt de l’armari i crida: sóc imperfecte!
4. Eines poderoses i bé de preu
5. Un exercici pràctic: el dilluns al matí
6. Jo també m’he sentit el pitjor pare o mare del món
7. El decàleg

QUI ÉS ANNA MANSO?

Anna Manso és escriptora i guionista de televisió de programes com  Cuina x Solters, sèries com El Joc de viure, Mar de Fons, El cor de la ciutat, Ventdelpla, KMM i 39+1 i programes infantils com Barri Sèsam, Club Super3, Mic i Una mà de contes.

Escriu setmanalment la columna La pitjor mare del món al suplement Criatures del diari ARA. Com a escriptora té més de trenta títols publicats de literatura infantil i juvenil.

http://www.manso.org