Activitats extraescolars curs 2020-2021

Les activitats començaran el proper octubre,  segons els horaris i agrupaments reflectits a les graelles que podeu consultar a continuació. Hi pot haver petits canvis i ajustos en funció de les inscripcions.

Aquest curs les inscripcions només podran fer-se enviant la documentació (full d’inscripció + fotocòpia de la targeta sanitària) al mail: extraescolarsfalset@gmail.com

Descarregueu INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Descarregueu HORARI ACTIVITATS

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

FORMULARI DE BAIXA

Per últim, reiterem el nostre agraïment a les famílies i fem extensiu aquest agraïment a l’Ajuntament de Falset i a l’escola Antoni Vilanova per les facilitats que ens donen, any rere any,  en cedir-nos les seves instal·lacions per portar les extraescolars a bon terme.

Si teniu qualsevol dubte sobre les activitats extraescolars podeu escriure a extraescolarsfalset@gmail.com