Flashmob, sopar i renovació de la Junta

Celebrat el sopar de final de curs, la revetlla de Sant Joan, el festival de l’escola, el comiat de les extraescolars…. tant sols ens queda desitjar-vos un bon estiu i unes bones i merescudes vacances (per aquells que en feu…).

Aquests dies la Junta anem tancant el curs i ja ens comencem a posar en marxa pel proper any, curs en què una bona part de la Junta es renovarà. Així el proper 31 d’agost deixaran els seus càrrecs Sergi Arbonès, Oscar Perí, Neus Gardell, Vanessa Frazzetta, Elisabet Garcia, Kiko Solórzano i Georgina Anguera.  Agrair-los a tots ells la tasca realitzada durant aquests tres cursos.

La Junta actual

Agafaran el relleu d’aquests membres: Lana Byelyayeva, Carme Roigé, Carme Borràs, Xesca Corzo, Glòria Cuadrench, Marta Castellnou, Verònica Garcia, Josep Maria Pons i Jordi Vaqué. US DESITGEM MOLT BONA FEINA!

Per últim, agrair la col·laboració dels següents establiments gràcies als quals es van poder realitzar gairebé seixanta sortejors:  Kabbalah cafe Falset, Ferreteria Martí, Biblioteca Falset, Oficina de Turisme de Reus, Diadegranja, Beniemocions, Set de Pàdel, Ajuntament de Falset, Pastisseria Lopez, Omm Center, Camping Siurana, El Llapis, Granja Escola Corral de Neri, Centre AGMA, Sasa Temple de Bellesa i Benestar, Brichs Restaurant, Estètica Tere, Celler Joan Simó DOQ Priorat, MónNatura Delta de l’Ebre, Vins I Olis Del Priorat, Mikilandia, Matias Fernandez Chef Quinoa, Jungle Trek, Silvia Massatges, KARTING SALOU, Vies Altes, Priorat Enologia, Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), Camping Prades Park, Guisona Falset, Museu de la Vida Rural, Aqualeon Water Park, Radikal Paintball, Gelateria de Falset, Salting Reus, El Rebost BIO, Les coves de Benifallet, Hotel Restaurant Lotus Priorat, Terra Dominicata, Cafes novell.

Finalment, us deixem unes imatges del sopar final de curs i el Flashmob que van realitzar  alumnes de sisè, mestres, la junta de l’AMPA i les alumnes de l’extraescolar de Zumba Adults.