Mural finalitzat!

Ahir a la tarda diferents membres de la comunitat educativa es van trobar al pati de l’escola per finalitzar el mural iniciat setmanes enrere. Així, sota les recomanacions de l’artista local Jordi Vaqué, petits i grans van poder gaudir d’una tarda plena de colors, pinzells, creativitat i sobretot molta il·lusió en anar comprovant el fantàstic resultat de la feina feta.

Els propers dies l’artista farà els últims retocs per deixar-lo impecable i que pugui ser un element de joc més als patis. Segur que els nens i nenes amb la seva imaginació en trauran profit!

Cal destacar que  van ser els propis alumnes, a través de l’assemblea verda, els que van decidir democràticament que la temàtica del mural seria un paisatge prioratí amb elements genuïns de la nostra comarca;  el resultat ha estat immillorable.

L’acció, emmarcada dins del projecte “L’Escola, un espai per aprendre”, és l’última activitat que la comissió de patis realitzarà aquest curs per millorar els espais de l’escola.

Enhorabona petits artistes!