Dinar de primavera: 18 de maig (No t’adormis !!!)

El proper dissabte, dia 18 de maig l’escola Antoni Vilanova i l’AMPA, junt amb la Comissió de Patis, organitza un dinar popular que tindrà lloc a la plaça de les escoles a partir de les 11:30h.

Dimarts vinent dia 7 i dimecres dia 8 són els últims dies per adquirir els tiquets pel dinar.

La jornada, de caràcter lúdic i festiu, té dos objectius principals. El primer d’ells és que l’escola pugui presentar-nos la visió de centre, feta recentment amb la participació de tota la comunitat educativa i emmarcada dins l’escola Nova 21.

I, per altra banda, pretén ser una jornada de celebració per aplaudir les millores dutes a terme fins ara a nivell dels patis gràcies a l’aportació de tots i totes; ja hagi estat en forma econòmica a través del micromecenetatge o del treball dut a terme al llarg de les 4 jornades realitzades o  qualsevol altre tipus de col·laboració. Creiem, doncs, que es oportú i ben merescut celebrar-ho al voltant d’un dinar.

Els tiquets del dinar tindran un preu popular de 5€ i s’inclouen dues opcions: Fideuà+aigua+gelat o bé macarrons+aigua+gelat.  A la plaça hi haurà present la Food-Truck de Mans d’Or, on es podran comprar altres begudes o aperitius i/o complements pel dinar.

Els tiquets es podran adquirir al despatx de l’AMPA els dimarts de 17:30h a 19:30h i elS dimecres de 17:30h a a 18:30h fins el dia 8 de maig.

 

Organitza: Escola Antoni Vilanova +Comissió de patis + AMPA Antoni Vilanova
Col.labora Ajuntament de Falset