GRÀCIES!

Han estat vuitanta dies de campanya a través dels quals l’AMPA ha treballat estretament amb la Comissió de Patis de l’escola per donar a conèixer el projecte “L’escola un espai per aprendre” i sensibilitzar a la comunitat educativa i a la població general sobre la importància d’anar millorant, gradualment, els espais de l’escola dels nostres fills i filles, nebots i nebodes, néts i nétes.

Vuitanta dies en els quals molts de vosaltres heu fet l’esforç de passar a l’acció i fer un donatiu per la campanya. Moltes gràcies per fer-ho. Entre tots hem aconseguit sumar 2.555€ que aquest dissabte, dia 16, es traduiran en vegetació pels patis, una pèrgola per dotar d’ombra un dels patis d’infantil, o en un sistema per facilitar el reg, entre d’altres. I tot això és possible gràcies a tu.

Des d’aquí volem agrair especialment la col·laboració dels següents establiments, ara ja establiments “amics”: Restaurant AJBrichs Restaurant, Xeic, Marató del Priorat, DO Montsant, Ferreteria Martí, Celler Álvaro Palacios i l’Ajuntament de Falset. Gràcies per la vostra sensibilitat.

Una vegada més fer-vos arribar el nostre calorós agraïment, en nom de l’AMPA i la Comissió de Patis,  i transmetre-us la nostra voluntat de seguir teixint col·laboracions.