Com puc fer una donació?

Poc a poc, el marcador es va incrementant,  però cal continuar incrementant aquesta quantitat, ens hi ajudes??

Com podeu fer les donacions?

  1. Entreu a https://www.goteo.org/project/l-escola-un-espai-per-aprendre. Cliqueu a COFINANCIA ESTE PROYECTO.
  2. Podeu aportar la quantitat que vosaltres desitgeu o escollir una de les quantitats establertes. Veuràs que hi ha quantitats que porten associades una recompensa. També podeu marcar l’opció que només voleu ajudar a la campanya i que, per tant, no voleu la recompensa.
  3. Un cop escollida la quantitat, Goteo et demana que et registris per poder fer el pagament. Aquest potser és el punt mñes feixuc de tots, però no et portarà més de dos minuts!!!
  4. L’aportació la pots fer de dues maneres: Fent un pagament amb la teva tarja de crèdit, com qualsevol compra online o bé carregant el moneder virtual i aportant al nostre projecte.
  5. En aquest punt, pots decidir si vols que l’aportació sigui anònima, o no.
  6. I voilá!! Ja tens la donació feta!!!

IMPORTANT! Aquesta donació té beneficis fiscals. La calculadora de Goteo et marcarà quin benefici fiscal pots tenir amb la donació: https://www.goteo.org/calculadora-fiscal.

  • Que es farà amb els diners recaptats a través d’aquesta campanya?

El primer que cal remarcar és que es tracta d’una campanya de tot o res. Això vol dir que és necessari que recaptem la quantitat mínima marcada (1000€) perquè puguem rebre els diners.

Les actuacions previstes són plantar arbres als patis de primària, aportar ombra als patis d’infantil que no en tenen, començar a arreglar el terra d’un dels patis d’infantil que actualment es troba en molt mal estat, acabar l’aula exterior instal·lant-hi una pèrgola i plantar més vegetació a tots els espais,  en la mesura possible. Depenent dels diners recaptats aquestes actuacions es podran fer realitat, o no.

Per petita que sigui la teva aportació, ben segur que ens ajudarà molt perquè tot suma. Tots junts podem sumar molt!