Casal d’Estiu 2023

Torna el Casal d’Estiu més divertit. Des de l’AMPA Antoni Vilanova us fem arribar aquesta proposta perquè els postres fills i filles s’ho passin d’allò més bé!!

Per als nens i nenes de 3 a 7 anys tenim preparades un bon grapat d’activitats ben variades que ens ajudaran a resoltre l’enigma del Tótem.

I per als nens i nenes de 8 a 12 anys farem un Casal d’Avenura amb activitats fisicoesportives com: rutes de descoberta, sortides amb bicicleta, gimcanes, iniciació a diferents esports i no ens oblidem dels jocs d’aigua. La setmana del 17 al 21 de julol no te la perdis perquè anirem amb kayak pel riu Ebre i al parc de tirolines Jungle Trek!

Podeu fer la vostra inscripció i pagament clicant al següent enllaç:

http://ebreal3.tpvescola.com/?eid=294&form=38

COM FER LA INSCRIPCIÓ:

L’ enllaç us portarà a la pàgina d’inici de la plataforma TPV ESCOLA. Allà haureu d’introduir un correu on s’enviarà una clau per accedir a la inscripció. A partir d’aquí l’aplicació us anirà guiant en el procés.

Després d’haver validat la targeta amb la vostra entitat bancària és important que rebeu el correu de confirmació quan retorneu a la plataforma. D’aquesta manera sabreu que la inscripció s’ha fet correctament.

Si teniu dubtes durant el procés d’inscripció podeu trucar als següents telèfons: 659 57 68 19 – Era’e // 616 09 36 93 – Xavi

Data límit per inscriure’s: DILLUNS 19 DE JUNY.

Un cop realitzada la inscripció, uniu-vos al grup de Telegram on es donaran tots els detalls de l’organització de l’activitat.

https://t.me/+gaMAGPKX-B5kODBk