Quarta jornada de treball

El passat dissabte dia 16 de novembre va tenir lloc la quarta jornada de treball pels patis organitzada per la Comissió de Patis.

En aquesta, diferents membres de la comunitat educativa de l’escola van treballar conjuntament per continuar fent realitat la transformació dels espais exteriors de la nostra escola.

Els presents van acabar de muntar la cuineta; van pintar jocs al terra; van envernissar els jardins verticals, les jardineres i les taules exteriors; van preparar una paret de pissarra i van aportar flors enfiladisses i aromàtiques pels patis d’educació infantil; entre d’altres tasques.

Els canvis i les millores són més que evidents i creiem que contribuiran enormement a diversificar el joc i oferiran noves oportunitats d’aprenentatge i de relació pels nostres fills i filles.

Una vegada més, la Comissió de Patis vol agrair la presència i el treball de les persones de la comunitat educativa assistents. Queda palès, una altra vegada, que el treball cooperatiu és cabdal per poder continuar avançant. Us esperem a la propera jornada, a tots!!!!